ΚΟΣΜΟΣ

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Slider

Εικόνες θέματος από kelvinjay. Από το Blogger.

Video

News

Recent Posts

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Popular-Posts

3/Technology/post-list

Recent comments

ads header

News

Music

About Me

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟΠΙΚΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

» » ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ: « Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες που έχουν στόχο να διατηρηθούν τα έθιμα του τόπου μας»


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΘΏΝΗΣ 20-11-2018
Δ. Καφαντάρης: « Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες που έχουν στόχο να διατηρηθούν τα έθιμα του τόπου μας»
Άμεσα αναμένεται θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης και ανάδειξης του κτιρίου «Συγγρού» στη Μεθώνη, στο οποίο στεγάζεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεθώνης. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Πύλου- Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με την πρόεδρο του Συλλόγου Κατερίνα Βασιλάκη, την Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνα Καζά, την Γραμματέα Σοφία Σάκαρη και το μέλος Διονύση Ψαλίδα.
Παράλληλα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και συγκεκριμένα για το δρώμενο του «Κουτρούλη ο Γάμος», οι εκπρόσωποι του συλλόγου ζήτησαν την συνεργασία του Δήμου καθώς φέτος θα φιλοξενηθούν και θα συμμετάσχουν στο δρώμενο εκπρόσωποι της Ορούντα της Κύπρου η οποία έχει αδελφοποιηθεί με την Μεθώνη. Επίσης τέθηκε και το αίτημα για την αγορά ενός μουσικού οργάνου για την χορωδία του Συλλόγου. Ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στην Ναυμαχία της Μεθώνης, όπου φέτος προγραμματίζεται η αναβάθμιση της.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης ανταποκρίθηκε θετικά στα αιτήματα του συλλόγου τονίζοντας: «Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που έχει στόχο να διατηρηθούν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. Είμαστε πάντα δίπλα στους πολιτιστικούς συλλόγους που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, μέσα από την παράδοση μας να προβάλλουν το Δήμο μας».

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply