Ταεκβοντό Κυπαρισσίας: Κορυφαία αθλήτρια η Άννα Γιακουμοπούλου, στους κορυφαίους προπονητές ο Π. Αλεξόπουλος


Η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018, Άννα Γιακουμοπούλου, τιμήθηκε στην ετήσια εκδήλωση των κορυφαίων αθλητών της ΕΤΑΝΕ για αυτή τη ξεχωριστή διάκριση που πέτυχε το 2018 με τα ελληνικά χρώματα, καθώς και για τις συνεχόμενες διακρίσεις της σε διεθνείς βαθμολογούμενους αγώνες. Επίσης, τιμήθηκε ο προπονητής της, Παναγιώτης Αλεξόπουλος, ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προπονητές σύμφωνα με την εξαιρετική πορεία που έκαναν το 2018.


Αυτές οι διακρίσεις, αθλήτριας και προπονητή του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, αποτελούν τιμή για το σύλλογο της Κυπαρισσίας, που φαίνεται να πρωτοστατεί και να είναι υπολογίσιμη δύναμη σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Όπως δήλωσε η ίδια η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα αυτή η βράβευση. Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τη σκληρή και επιμονή δουλειά ώστε να κυνηγήσω τους στόχους μου, που το 2019 είναι η συγκέντρωση βαθμών ώστε να διεκδικήσω μια θέση στην Ολυμπιάδα του 2020. Πιστεύω ότι το 2018 έγινε μια καλή αρχή. Έβαλα γερές βάσεις για να θέσω πολύ υψηλότερους στόχους. Πίστεψα στον εαυτό μου ότι μπορώ, εμπιστεύθηκα τον προπονητή μου στο απόλυτο, ενώ μου έμαθε να στέκομαι απέναντι σε οποιαδήποτε αντίπαλο, να διεκδικώ αυτό που πραγματικά θέλω και να πετυχαίνω έναν έναν τους στόχους μου.
Ευχαριστώ πραγματικά αυτούς που πίστεψαν σε εμένα και στον προπονητή μου και μας στήριξαν σε κάθε δυσκολία. Επίσης, την ΕΤΑΝΕ για αυτή την ιδιαίτερη τιμητική βράβευση, όπως και την Ελληνική Ομοσπονδία, που πάντα στέκεται δίπλα μας, δίνοντας ευκαιρίες και ελπίδες στα όνειρα, τόσο τα δικά μου όσο και όλων αυτών των αθλητών που βρίσκονται εδώ απόψε. Ευχή και δέσμευσή μου είναι το 2019 να είναι υγιείς και του χρόνου σε αυτή εδώ την εκδήλωση να βρίσκομαι με ακόμα περισσότερες και υψηλότερες διακρίσεις».
Με τη σειρά του ο βραβευθείς προπονητής Παναγιώτης Αλεξόπουλος σημείωσε:
«Ιδιαίτερη τιμή για εμένα να διακρίνομαι ανάμεσα στους κορυφαίους προπονητές για το 2018. Μικρός ως αθλητής έβλεπα να βραβεύουν κορυφαίους προπονητές στο άθλημα που αγαπώ και υπηρετώ και τους θαύμαζα. Τώρα στη θέση αυτή βρίσκομαι εγώ και είμαι πολύ περήφανος. Βλέπω ότι μέσα από συστηματική και μεθοδευμένη δουλειά όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε, κάτι που διδάχθηκα ως μαθητής το βρίσκω μπροστά μου τώρα και ως προπονητής.
Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου την ΕΤΑΝΕ για αυτήν την ιδιαίτερη τιμητική βράβευση, ενώ δεσμεύομαι να προσπαθώ με τη δύναμη της ψυχής μου, αλλά και τις γνώσεις μου, να βοηθάω τους αθλητές μου να εκπληρώνουν τους στόχους και τις επιθυμίες τους».
πηγή:tharrosnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια